ORIBE - Signature Experience Collection

215,00 €
−12 %
189,00 €
Varastossa
Toimitusaika: 3-8 päivä(ä)

Kuvaus

ORIBE

Signature Experience Collection

Gift generously. Share the essence of Oribe with the Signature Experience Set. #oribeobsessed

Anna lahjaksi Oribe kokemus, Signature Experience Set. Paketti sisältää Signature Shampoo ja Conditioner sekä Replenishing Body Wash and Restorative Body Crème. Signature sarja puhdistaa hellävaraisesti, silottaen ja suojaten hiuksia. Nimikkotuoksumme sitruskukkainen Côte d'Azur kulkee mukana Replenishing Body Wash and Restorative Body Crème tuotteissa.

Signature Shampoo, 250mL

Valmistaudu hiustesi glamouriin. Ylellinen korkealaatuinen shampoo erittäin hienoista ainesosista. Tämä shampoo on hiuksia latistamaton. Signature shampoo hoitaa ja suojaa hiuksesi.

Signature Conditioner, 200mL

Hoitoaine luksukseen. Ylellinen, korkealaatuinen hoitoaine päivittäiseen käyttöön. Intensiivinen, mutta latistamaton. Signature Conditioner korjaa ja hoitaa hiuksesi.

Côte d'Azur Body Wash, 300mL

Puhdistaa ihon hellävaraisesti ja palauttaa kadonneen kosteuden ja lisää samalla silkkistä pehmeyttä. Koe ylellisyyttä omalla Côte d’Azur -tuoksullamme. Calabrian bergamotin, valkoperhos jasmiinin ja santelipuun aurinkoisia vivahteita

Côte d'Azur Body Creme, 300ml

Sisältää ylellisen kosteuttavan oliiviöljyn, sheavoin ja jojobaöljyn sekoituksen, joka ravitsee ihoa ja suojaa ympäristön stressitekijöiltä.

Tuotteiden arvo: 215€