Waterclouds Intensive Moist Treatment

OVH19,50 €
−20 %
15,60 €
Loppuunmyyty
Toimitusaika: 3-8 päivä(ä)

Kuvaus

Waterclouds

Intensive Moist Treatment

Intensive Moist Treatment on monivaikutteinen hiuksiin jätettävä hoitosuihke, joka on tarkoitettu antamaan lisäkosteutta ja ravintoa kuiville ja hauraille hiuksille. Kaksitoista ominaisuutta sisältävä tuote elvyttää ja pehmentää hiuksiasi ja tekee niistä jälleen kimmoisat. Tuote sisältää yhdistelmän ainesosia, kuten kasvikeratiinikompleksia, auringonkukkasiemenöljyä, pantenolia B5 ja hyaluronihappoa, jotka antavat hiuksillesi syväkosteutusta ja ravintoa.
Tämän ainutlaatuisen ainesosien yhdistelmän ansiosta Intensive Moist Treatment antaa hiuksillesi lisätukea ja -suojaa, jota ne tarvitsevat tuntuakseen jälleen pehmeiltä ja kosteutetuilta. Ota Intensive Moist Treatment -hoito osaksi päivittäisiä hiusrutiinejasi ja huomaat, miten se tekee ihmeitä hiuksillesi. Kahdentoista hyödyllisen ominaisuuden ansiosta saat pehmeät, kiiltävät ja terveet hiukset, joista voit olla ylpeä.
Käyttö: Pidä pulloa noin 10–20 cm:n etäisyydellä hiuksista, suihkuta suoraan kosteisiin ja/tai pyyhekuiviin hiuksiin, jaa tasaisesti kaikkialle hiuksiin. Ei huuhdella pois.

Pakkauskoko: 150 ml