Waterclouds Smooth Elixir

OVH24,50 €
−20 %
19,50 €
Varastossa
Toimitusaika: 3-8 päivä(ä)

Kuvaus

Waterclouds

Smooth Elixir

Pehmentävä öljy on kehitetty hoitamaan paksuja ja karheita hiuksia. Sisältää pörröisyyttä poistavan efektin hiuksia silottavilla ominaisuuksilla.
Pääainesosat:
Sisältää luonnollista auringonkukkaöljyä: auringonkukkaöljy tunnetaan kosteuttavista ominaisuuksistaan ja tukee hiusten hyvinvointia.
- Luonnollinen villioliiviuute: oliiviuutetta käytetään usein ravitsevien ominaisuuksiensa ansiosta, jotka auttavat kosteuttamaan ja antamaan hiuksille kiiltoa.

- Nutricert® Hair: ravitseva yhdiste. joka on kehitetty hiusten hyvinvoinnin tukemiseksi.
Ominaisuudet:
Tuote on kehitetty suojaamaan, kosteuttamaan ja antamaan kiiltoa. Koostumus jättää hiukset kiiltäviksi ja silkkisen pehmeiksi, hoitaen monia paksuille ja karheille hiuksille tyypillisiä ongelmia, kuten kuivuutta ja vaikeaa käsiteltävyyttä.
Käyttö:
Suosittelemme levittämään pari tippaa öljyä suoraan kosteisiin tai kuiviin hiuksiin. Voit halutessasi myös sekoittaa öljyn muotoilutuotteeseen levittämisen helpottamiseksi, tuoden joustavuutta tuotteen lisäämisessä hiustenhoitorutiiniin.
Öljy ravitsee hiuksia ja hillitsee pörröisyyttä erityisesti paksuille ja karheille hiuksille kehitetyllä koostumuksella. Kehitetty parantamaan hiusten hyvinvointia ja ulkonäköä, tehden hiuksista käsiteltävät, kiiltävät ja pehmeät.

Pakkauskoko: 50ml